За хотела

СЕМЕЕН ХОТЕЛ

"В И К Т О Р И О"

гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян

Семеен хотел "Викторио" е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей - Родопите. На 270 км от София, на 110 км от Пловдив и 20 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.
       В това уютно и подредено в битов стил кът
че на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.
      По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Смолянските езера,
резерват "Сосковчето" както и посещения на Ягодинската пешера, пещера Дяволското гърло
и много други природни забележителности в района.
       Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на  Семеен хотел "Викторио"!

     Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия,  хладилник и Wi-Fi връзка. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

    Хотела разполага с 9 двойни стаи, 4 спални, 1 тройна стая и 1 апартамента, детски кът, ресторант,  интернет зала, конферентна зала, лятна и зимна градина.  От тях се открива  прекрасен изглед към планината.

Ресторанта  разполага с 35 места, лятната градина до 20 места и зимната градина до 50 места панорамен изглед към града и планината.
      Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - прочутия пататник, мекици, катми, качамак, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много други.

 

 

 

 

 

Тук може да почувствате истинското родопско гостоприемство!